Qualitynet.gr

English   Ελληνικά
Θεσμικοί Φορείς
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
Ενεργός Πολίτης
 
Τρέξε χωρίς τερματισμό!
1/9/2014 - 3/9/2014

Τρέξε χωρίς τερματισμό!

Το “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό” είναι ένας κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνας που συνδυάζει τρέξιμο και βάδισμα για 48 συνεχόμενες ώρες και με πρωτοβουλία της ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Παρόμοιος αγώνας ξεκίνησε πρίν 15 χρόνια στο εξωτερικό με την ονομασία “No Finish Line” και έκτοτε συνεχίζεται αδιάλειπτα με τρομακτική επιτυχία και συμμετοχή χιλιάδων ανθρώπων.

Απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας και οι συμμετέχοντες μπορούν να τρέχουν και να περπατούν όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και τη νύχτα, όποτε θέλουν για όσο θέλουν, όσες φορές θέλουν και όπως θέλουν, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ (Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης).

Κάθε πολίτης που θα δηλώσει συμμετοχή, θα παραλάβει ένα φορητό chip για να χρονομετρείται ηλεκτρονικά. Για όση ώρα τρέχει ή περπατάει θα καταγράφεται στα chip η απόσταση που διανύει. Ειδικοί ηλεκτρονικοί αισθητήρες – καταμετρητές σε όλη τη διαδρομή θα καταγράφουν τα χιλιόμετρα.

Στην αψίδα εκκίνησης – τερματισμού που θα στηθεί, σε μεγάλη οθόνη, θα φαίνεται σε πραγματικό χρόνο, αυξητικά, ο συνολικός αριθμός των χιλιομέτρων που έχουν διανυθεί από όλους τους συμμετέχοντες, καθώς και ο χρόνος που απομένει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Οι συμμετέχοντες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή και αναλόγως πως νοιώθουν να τρέξουν ή να βαδίσουν, όση ώρα θέλουν και όσες φορές θέλουν να φύγουν και να επανέλθουν κάποια άλλη στιγμή εντός των 48 ωρών που διαρκεί ο αγώνας.

Με την λήξη του αγώνα “Τρέξε Χωρίς Τερματισμό”, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων αλφαβητικά και αντίστοιχα ο αριθμός των χιλιομέτρων που διήνυσαν ατομικά μέσα από την ιστοσελίδα του Ερμή www.ermis1877.gr. Έτσι ο κάθε συμμετέχοντας θα γνωρίζει πόσο συνέβαλε με την προσπάθειά του για την οικονομική ενίσχυση των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Κάθε χιλιόμετρο κάθε συμμετέχοντα, μετατρέπεται σε χρήματα για κοινωφελή και φιλανθρωπικά ιδρύματα, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα και οι Γιατροί του Κόσμου (παράρτημα Θεσσαλονίκης).

Πραγματοποιήστε την προεγγραφή σας στο “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”, το μεγαλύτερο ΔΩΡΕΑΝ αγώνα δρόμου της Θεσσαλονίκης.

Προεγγραφές θα γίνονται δεκτές έως 27 Αυγούστου και θα εξασφαλίζουν στους συμμετέχοντες ατομικό bib με το όνομά του.

Μετά τις 27 Αυγούστου που ολοκληρώνονται οι προεγγραφές, συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μόνο στο Κέντρο Εγγραφών στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ και έως τις 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 4μμ.

Μετά τις 27 Αυγούστου που ολοκληρώνονται οι προεγγραφές, συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μόνο στο Κέντρο Εγγραφών στη Νότια Πύλη της ΔΕΘ και έως τις 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 4μμ.

Αρκεί να εμφανιστείτε στη γραμματεία του “Τρέξε χωρίς Τερματισμό”, στη Νότια Πύλη, να γραφτείτε και να συμμετέχετε στον αγώνα οποιαδήποτε στιγμή σας βολεύει κατά τη 48ωρη διάρκεια του.

Ώρα έναρξης αγώνα 5μμ και ημέρα Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και ώρα λήξης αγώνα 5μμ και ημέρα Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.

Στο διάστημα των 48 αυτών ωρών, ότι ώρα θέλετε, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας σας βολεύει, όσες φορές θέλετε, όπως θέλετε και για όσο θέλετε, μπορείτε να περπατήσετε ή να τρέξετε στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή μέσα στη ΔΕΘ.

« πίσω στην λίστα

Quick Launch

Sustainable Greece 2020 Οδηγός Υπεύθυνων Επιχειρήσεων Απολογισμοί Οδηγός Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων Το Βήμα Ενεργών Πολιτών Newsletter in Action
kalyterizoi.gr
MKO Οργανώσεις
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΣΤΩ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΔΡΑ - Κοινωνικές Συνεταιριστικές Δραστηριότητες Ευπαθών Ομάδων
ΠΥΡΝΑ-μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία AMEA GREEK
Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Newsitamea
Διέξοδος ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Best Medasset
Ιατροί Χωρίς Σύνορα Πολιτιστικός Σύλλογος 'Η Σκιάθος'
Υδροναύτες
previousnext
«08.2019»
Δε
Τρ
Τε
Πε
Πα
Σα
Κυ
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31